Skip to main content
Nyheder

Vi har fået ny hjemmeside

Billede af ny hjemmeside til blog

Hos Nabilas Parykker har vi til ambition at sikre, at dit hårtab ikke får lov til at spænde ben for dig. Det betyder derfor også, at vi, for at indfri vores ambition, må sørge for, at vi gennem vores digitale tilstedeværelse får formidlet, hvem vi er, hvad vi tilbyder og sørger for, at du, der sidder bag skærmen, får den bedst mulige brugeroplevelse.

Derfor har vores hjemmeside fået en tiltrængt overhaling med hjælp fra MULD Digital, vores digitale samarbejdspartner. Hjemmesiden er bygget op fra bunden med et nyt, moderne design, en ny struktur og nye egenskaber. Derudover er al information om vores produkter og services opdateret. Vi kan derfor i dag møde jer, vores besøgende, på en helt ny måde, men fortsat med afsæt i vores ambition og værdisæt, der ikke står til forhandling.

Nyt og brugervenligt design

Først og fremmest er vores nye hjemmeside mere brugervenlig. Alle vores sider er nu opdelt i overskuelige og veldefinerede områder, så du som besøgende har lettere ved at blive klogere på det, der er relevant for dig. Ved hjælp af sigende overskrifter, kategorier, et layout og en informationsstruktur, der tydeligt viser, hvad der er vigtigt, søger vi at gøre brugeroplevelsen endnu bedre. 

Vi stiller skarpt på formidlingen

I rekonstruktionen af vores hjemmeside har det også været vigtigt for os præcist at formidle, hvem vi er, hvad vi står for, og hvordan vi hjælper mennesker, der døjer med hårtab. På vores nye hjemmeside finder du derfor en finpudset beskrivelse af vores ambition, produkter, services og menneskene bag. Som noget nyt kan du også finde videoer, hvor vi fortæller nærmere om Nabilas Parykker, og på den måde lære både virksomheden og os bedre at kende. 

Opdaterede produkter og services

Vi ønsker at stille med de bedst mulige produkter og yde en upåklagelig service. For at kunne det må vi ikke alene stille skarpt på formidlingen, men også på de produkter og services, vi udbyder. Du vil derfor ikke støde på alle de samme produkter og services, som fremgik af vores tidligere hjemmeside. Hvad der til gengæld ikke har ændret sig er, at vi tilbyder en række produkter, heriblandt hovedbeklædning, parykker, toupéer, hårproteser og makeup, og sparringsforløb til mennesker, der af forskellige årsager oplever hårtab fra vores tre saloner i Region Hovedstaden. På den nye hjemmeside her kan du læse meget mere om både produkterne, vores services og fleksible åbningstider. 

Nye egenskaber

Som noget nyt har vi valgt at fremhæve kundehistorier, oprettet et blogunivers og tilbyder nu også videokonsultation. 

Hos Nabilas Parykker sætter vi kunden i centrum – kundens situation, ønsker og behov. Vi har derfor valgt at fremhæve vores mange kunders oplevelser med både hårtab og Nabilas Parykker i menulinjen øverst. Her vil du kunne læse, og i nogle tilfælde både se og høre gennem video, om deres oplevelser.

Vi har også oprettet et blogunivers til dig, der ønsker mere. Via vores blog vil du for fremtiden kunne finde tips og tricks, vejledning og inspiration knyttet til hårtab og hårtabsprodukter samt holde dig opdateret om Nabilas Parykkers virke, produkter og services. 

Sidst, men ikke mindst, kan du nu bestille tid til en videokonsultation. Muligheden er til for dig, der af den ene eller anden grund foretrækker, at konsultationen foregår virtuelt fremfor at modtage personlig betjening i en af vores tre saloner.  

 

Vi håber, at I vil tage godt imod de nye og opdaterede tiltag.

– Nabilas Parykker