Skip to main content

Nabilas Parykker

Vi har 18 års erfaring med at hjælpe
mennesker, der lider af hårtab

Din hjælp og støtte

Hos Nabilas Parykker tilbyder vi en række produkter, bl.a. parykker, toupéer, hårproteser og hovedbeklædning, og sparringsforløb til mennesker, der oplever hårtab. At opleve hårtab er for mange sårbart, hvad enten det skyldes det ene eller andet. Det forstår vi som følge af 18 års erfaring med at hjælpe både mænd og kvinder, børn og voksne, i forbindelse med deres hårtab. Sammen finder vi løsningen, der passer til dig, i en af vores tre saloner i hovedstadsområdet. Sådan sikrer vi, at hårtabet ikke får lov til at spænde ben for dig.

Billede af Niclas og Nabila ejere af Nabilas parykker

Historien bag Nabilas Parykker

Livet går ikke i stå, fordi du mister dit hår. Det fandt Nabila Mathiasen, forretningsbestyrer og frontfigur hos Nabilas Parykker, ud af, da hun som 28-årig selv mistede håret som følge af alopecia. Hårtabet og den efterfølgende paryk-rejse blev første spadestik til at gå ind i branchen sammen med livspartneren, Niclas Mathiasen. Efter at have været i branchen i adskillige år så virksomheden, Nabilas Parykker, endelig dagens lys i 2017. 

Hos Nabilas Parykker bærer vores produkter og sparringsforløb præg af, at vi forstår de udfordringer og muligheder, og ikke mindst de følelser, der udspringer af et hårtab.

Teamet bag

Nabilas Parykker bæres frem af en række forskellige mennesker, alle med et indgående kendskab til de muligheder, udfordringer og følelser, der knytter sig til et hårtab. I fællesskab sikrer de, at du får den bedst mulige service og oplevelse.

Portrætfoto af Nabila fra Nabilas Parykker

Nabila Mathiasen, forretningsbestyrer og frontfigur hos Nabilas Parykker, er uddannet sygeplejerske og frisør og har mange års erfaring med at hjælpe mennesker, der døjer med hårtab.

Læs mere

Som 28-årig mistede Nabila selv håret som følge af alopecia og begyndte derfor selv at bruge paryk. Hårtabet blev sågar hendes redning. Da Nabila mistede håret, fik hun taget en række blodprøver, som afslørede, at hun havde cancer i skjoldbruskkirtlen. Hun kender derfor til alle de udfordringer og muligheder, og ikke mindst de følelser, som udspringer af et hårtab såvel som et alopecia- og kræftforløb, hvad også kommer til udtryk i hendes arbejde. 

Nabila bruger sin personlige erfaring med hårtab til at give dig den bedste rådgivning og service. Her er empati, hjertevarme og humor karakteristisk for hendes professionelle virke, alle karakteristika, der tjener at skabe en positiv kundeoplevelse og nedbryde tabuer. 

Når du bestiller en tid hos Nabilas Parykker, vil første konsultation altid foregå hos Nabila.

Portrætfoto af Niclas - ejer af Nabilas Parykker

Niclas Mathiasen, stifter og direktør hos Nabilas Parykker, er uddannet hospitalsportør og har derudover mange års erfaring med at hjælpe mennesker, der døjer med hårtab.

Læs mere

Ligesom Nabila kender Niclas til alle de udfordringer, muligheder og følelser, der følger af et hårtab. Han bruger nemlig selv toupé og har gjort det i mange år. 

Niclas står som direktør for at drifte virksomheden. Herudover kan du som dreng eller mand, der døjer med hårtab, blive konsulteret af Niclas, der også står for vores herrearrangementer.

Anni fra Nabilas Parykker

Anni El Jamal, også kendt som “Mor Anni” blandt faste kunder, tager hånd om kalenderaftaler, bevillinger, rekvisitioner m.m. og deltager desuden i flere af VIP-arrangementerne for alopeciaramte. Det er hende, du muligvis vil have i røret, når du første gang ringer til Nabilas Parykker.

Læs mere

Anni ved, hvordan det er at være pårørende til en ung alopecia- og kræftramt. Hun er nemlig mor til Nabila, forretningsbestyrer og frontfigur hos Nabilas Parykker. Anni har derfor kendskab til og forståelse for de følelser, udfordringer og muligheder, som både et hårtab og et alopecia- og kræftforløb kan afføde. Derudover har hun med sin hjælp og støtte været en stor del af opstarten af både tidligere forretninger og nu Nabilas Parykker.

Celina fra Nabilas Parykker

Celina Mathiasen, frisør og assistent hos Nabilas Parykker, er i gang med at færdiggøre sin uddannelse som frisør og er desuden datter af Nabila og Niclas Mathiasen.

Læs mere

I salonerne varetager Celina en række forskellige opgaver. Hun står klar til at hjælpe dig, der er på jagt efter enten en paryk, hovedbeklædning eller toupé, er inde over udvalget af paryksystemer til alopeciaramte og underviser desuden i opsætning og styling af parykker.

Sammen finder vi løsningen, der passer til netop dig. Kontakt os for en uforpligtende samtale.