Skip to main content

Parykker

Hos Nabilas Parykker forhandler vi både parykker af ægte og syntetisk hår. Er dit hårtab midlertidigt, fx som følge af kemoterapi eller strålebehandling, anbefaler vi altid syntetiske parykker.

Paryktyper

Blandt vores sortiment af parykker i ægte hår vil du både kunne opstøve håndlavede parykker og parykker i standardstørrelser. De håndlavede parykker fås både i behandlet og ubehandlet ægte hår. Parykkerne i standardstørrelser, alle fra Paris, fås derimod kun i behandlet hår og kan justeres i nakken, så de passer.

Både de håndlavede og standardiserede parykker er produceret i et let materiale og de fleste med transparent front og bund. Det medvirker til, at de er behagelige at have på og har et naturligt udtryk. Parykkerne er desuden udstyret med en silikonekant, som gør, at parykkerne bliver, hvor de skal. 

Blandt vores sortiment finder du et stort udvalg af forskellige frisurer, farver og størrelser, og fordi alle parykkerne i ægte hår tåler varmebehandling, kan du trygt bruge glattejern, føntørre m.v. 

Når du vælger en håndlavet paryk i ægte hår, har du mulighed for selv at designe parykken. Du skal i så fald vælge mellem fire af vores paryksystemer, Nabila Wigs, Celina/Carlo Wigs, LIFA Wigs og Freedom Wigs.

Kontakt os for bestilling
Kvinde med alopecia der anvender paryk

Vores parykker af syntetisk hår, alle fra Paris, fås i standardstørrelser og både med og uden hårgrænse. Parykkerne er produceret i et let materiale og de fleste med transparent front og bund, som medvirker til, at parykken er behagelig at have på og har et naturligt udtryk. De er desuden alle udstyret med en silikonekant, der gør, at parykkerne bliver, hvor de skal. Om parykken skal påsættes uden hjælpemidler eller ved hjælp af lim eller tape vil afhænge af dit behov. 

Udvalget af syntetiske parykker er bredt og består af mange forskellige frisurer, farver og størrelser, hvoraf nogle, ikke alle, tåler varmebehandling, dvs. brug af glattejern, føntørring m.v. Det er nærmere bestemt kun parykkerne produceret i eurofiber, der tåler varmebehandling.

Kontakt os for bestilling
Billede af kvinde med syntetisk paryk

Paryksystemer

Når du vælger en paryk eller toupé af ægte hår, har du mulighed
for at vælge mellem fire af vores paryksystemer.

Lifa paryk

LIFA Wigs

Paryksystemet LIFA Wigs består af parykker i behandlet ægte hår, der både er maskin- og håndlavede. Alle parykker tilknyttet systemet fås i standardstørrelsen small og måler 54-56,5 cm. Og i st. M som måler 56-58cm. ca. Den transparente netfront, eller lace front, er håndlavet og udstyret med blegede knytninger, som giver de mange parykker inden for kategorien et særpræget udtryk. Parykken påsættes enten med lidt glue spray eller ved hjælp af lim eller dobbeltklæbende tape. Den kan desuden anvendes alle døgnets 24 timer og har en levetid på ca. 4 måneder alt afhængig af, hvor ofte parykken bruges. Leveringstiden på denne type parykker er normalvis 8 uger med mindre lager haves.

Celina paryk

Celina / Carlo Wigs

Paryksystemet Celina / Carlo Wigs består af specialfremstillede parykker og toupéer produceret i ubehandlet ægte hår. Alle parykker, og nogle toupéer, er fremstillet efter kundens hovedform. Både parykkerne og toupéerne påsættes enten ved hjælp af lim eller dobbeltklæbende tape,  parykkerne kan dog også påsættes uden hjælpemidler. Du kan anvende begge alle døgnets 24 timer og de har desuden en levetid på ca. 1-2 år. Det anbefales, at du kommer til service efter otte måneder, hvor du også vil have mulighed for at få parykken og toupéen “fyldt op”. Anvender du toupé, vil behovet for en opfyldning oftest være større. Leveringstiden på denne type parykker og toupéer er normalvis 4-6 uger.

Nabila Wigs

Paryksystemet Nabila Wigs består af specialfremstillede parykker og toupéer produceret i behandlet ægte hår. Alle parykker, og nogle toupéer, er fremstillet efter kundens hovedform, og både parykkerne og toupéerne påsættes ved hjælp af lim eller dobbeltklæbende tape. De kan begge bruges alle døgnets 24 timer og har en levetid på ca. 4-6 måneder. Det anbefales, at du kommer til service én gang om måneden, hvis påsætningsmetoden involverer lim på hele issen. Leveringstiden på denne type parykker og toupéer er normalvis 10 uger.

Freedom Wigs

Paryksystemet Freedom Wigs består af specialfremstillede vakuumparykker, produceret i ubehandlet hår. De er alle fremstillet efter kundens hovedform og påsættes uden hjælpemidler. Leveringstiden på denne type parykker er normalvis 8-12 måneder.

Find løsningen, der passer til dig

Mennesker er forskellige. Der findes derfor ikke én universel løsning, der imødekommer alles ønsker og behov. Vi hos Nabilas Parykker hjælper dig derfor gerne med at finde frem til hvilket hjælpemiddel, der passer til netop dig og din situation.

Som leverandør til Region Hovedstaden tager vi imod bevillinger og rekvisitioner. Er du ikke tilknyttet regionen, men har modtaget tilskud til paryk eller anden hovedbeklædning, kan du også vælge at bruge tilskuddet hos os. Når du får tilskuddet, kan du nemlig frit vælge mellem alle leverandører, hvad enten din kommune har indgået en indkøbsaftale med leverandøren eller ej.

Kontakt os

Vi har også standardparykker

Har du ikke behov for en specialfremstillet paryk, kan du her se et overblik over de standardparykker, vi altid har tilgængelige i vores saloner.

Georgia

Billede af ægte hår paryk
 • Farve på billedet: 24-18T
 • Materiale: ægte hår
 • Pris: 20.000,00 kr. inkl. moms.

Esmeralda

Billede af Esmeralda paryk lavet af ægte hår
 • Farve på billedet: R4.8-8/14T
 • Materiale: ægte hår
 • Pris: 19.000,00 kr. inkl. moms.

Fémina

Fémina paryk af ægte hår
 • Farve på billedet: R12-88R-200T
 • Materiale: ægte hår
 • Pris: 13.900,00 kr. inkl. moms.

Jodie

Jodie paryk af fiber mix
 • Farve på billedet: R12-88R-200T
 • Materiale: fiber mix
 • Pris: 11.250,00 kr. inkl. moms.

Idem

Idem paryk af fiber mix
 • Farve på billedet: 24-18T
 • Materiale: fiber mix
 • Pris: 22.000,00 kr. inkl. moms.

Nathalia

Nathalia paryk af fiber mix
 • Farve på billedet: 10/23
 • Materiale: fiber mix
 • Pris: 11.250,00 kr. inkl. moms.

Maria

Maria paryk af fiber
 • Farve på billedet: blond
 • Materiale: fiber
 • Pris: 5.200,00 kr. inkl. moms.

Anna

Anna paryk af fiber
 • Farve på billedet: lysebrun
 • Materiale: fiber
 • Pris: 3.880,00 kr. inkl. moms.

Har du brug for hjælp til at finde den rette paryk eller søge om tilskud? Vi står klar til at hjælpe og støtte dig.