Skip to main content

Carina

Hos Nabilas Parykker bliver man en del af et netværk af andre med alopecia, og det er en stor force“.

Carina med alopecia uden paryk
Carina med alopecia anvender paryk fra Nabilas Parykker

Om forløbet

Tilbage i 2008 mistede den dengang 22-årige, nu 33-årige, Carina sit hår. Efter at have stiftet bekendtskab med og handlet hos flere andre parykudbydere tog hun kontakt til Nabilas Parykker. Det har Carina aldrig fortrudt. Fordi hun kendte til det eksisterende marked, vidste hun, at hun nu havde fundet det helt rigtige sted for hende. 

 

Valg af paryk

Carina valgte en specialfremstillet paryk i ægte hår, fremstillet efter hendes egen hovedform, til trods for, at hun normalt anvender blonde parykker. Denne type paryk er produceret i et let materiale, som medvirker til, at parykken er behagelig at have på. Parykken påsættes ved hjælp af lim eller dobbeltklæbende tape. Når man vælger at påsætte en paryk med tape, kan man som kunde selv udskifte tape efter behov. Vælger man derimod at påsætte parykken med ved hjælp af lim, holder monteringen i en måned. Herefter man må aflægge salonen et besøg for at få vasket hovedbunden, renset parykken og få påsat den igen.

Udtalelse

“Da jeg fandt Nabilas Parykker, havde jeg prøvet flere parykker fra andre saloner. Jeg var bare aldrig helt tilfreds. Jeg følte ikke, at de så mig, mine behov og udfordringer. Hos Nabilas Parykker blev jeg mødt af et team af søde mennesker, der tog imod mig, og jeg følte, at jeg blev en del af en skaldet familie”, fortæller Carina. 

“Lige siden jeg satte mig i stolen hos Nabilas Parykker for første gang, har jeg været yderst tilfreds. Hvis jeg har problemer med en paryk, som skal sendes retur, eller af andre årsager ikke er, som jeg ønsker den, så ved jeg, at tingene altid bliver løst. Jeg var slet ikke rigtigt klar over mine behov og ønsker, da jeg kom, men dem har jeg fået klarlagt og udfyldt i samarbejde med Nabila. Den behandling, jeg har fået hos hende, og parykkerne bliver bare bedre og bedre. Nabila har også hjulpet mig med at søge bevilling hos kommunen”, beretter hun videre. 

Carina har også fundet det givtigt at være en del af vores VIP-klub, et fællesskab for alopeciaramte, hvor mennesker, der står i samme situation, kan mødes om arrangementer og faglige oplæg og får mulighed for udveksler erfaringer:

“Noget andet er, at man hos Nabilas Parykker bliver en del af et netværk af andre med alopecia, og det er en stor force. Det er folk, der er i samme situation, som dig, og som forstår dig. Så man kan hjælpe hinanden”

Hårtab kan ramme alle. Sammen finder vi løsningen for dig.