Månedens makeover – Juni – Smukke Lotte

Hos Nabilas Parykker ønsker vi at sætte fokus på mennesker, der lever med hårtab af forskellige årsager og vise, hvordan vi kan hjælpe dem til at finde et look, der fremhæver det allersmukkeste ved dem.

Derfor har vi i samarbejde med en makeup artist, Maria Bauch Wahlin, og fotograferne Marie Gantzler og Philip Gath, valgt at vise månedens makeover, hvor vores udvalgte modeller vælger at dele deres personlige historier omkring deres ”sygdom”. Har du lyst til at være model, må du meget gerne skrive til os på nabilasparykker@outlook.dk

Vi håber at I har lyst til at følge med og støtte op om disse mennesker, der ellers er helt private normalt omkring deres skaldethed. Modellerne, vi i første omgang har lavet makeover på 6 kvinder. Lotte er nr. 1 i serien og dermed juni måneds Makeover-model.

 

Lotte fik pletskaldethed som 13-årig, men som 28-årig tabte hun alt håret og kunne ikke skjule pletterne mere.

Maria, som er vores makeup-artist og rådgiver om makeup og Nabila har i makeoveren valgt disse farver ud af vores serie for at skabe et smuk sommerlook, som er til hende, der ønsker en naturlig glød og et friskt look.

Marias tip til dem der har tatoveret bryn og har kolde toner: brug lidt bronzer på brynene for at give dem lidt varme i farven.

Hvad er en rigtig paryk? Lotte mener, at den skal være af ægte hår:

Lotte mener, at det giver tryghed, at Nabilas og Lottes historie er ens, og at Nabila selv har lidt hårtab:

Lotte opfordrede Nabila til at vende tilbage til at arbejde med kvinder og mænd med hårtab:

Lotte om den lidt længere proces, når man skal finde en paryk:

Lotte har en tæt bekendt, der også har været igennem det samme: