Er du helt eller delvist skaldet? Alopecia-ramt? Eller måske på vej i kemobehandling?

Kunne du tænke dig, at blive støttet, inspireret og få hjælp igennem hele forløbet, af nogen der har gået vejen selv?

Vil du lære, at være i livet med paryk og øge din styrke, indre ro og power, uanset om det er dit eget hår eller en unik paryk?

Savner du forståelse og sparring med ligesindede, der kan guide dig videre derfra hvor du er?

At vælge Haarkonsulenten, er din mulighed for at vælge, et forløb, hvor vi ser dig, lytter til dig og støtter dig hele vejen igennem, samtidig med, at vi skaber en unik paryk til dig efter din hovedform og med det look du ønsker.

Hos haarkonsulenten kan du selv bestemme præcis, hvordan dit hår skal se ud. Skal det være krøllet, glat, have et let fald? Skal du have et kraftigt mørkt hår, eller skal det være tyndt og fint? Vores erfaring viser, at det giver større tilfredshed, at designe sit eget hår. Vi ved, at du bliver tryggere og mere tilfreds med dit nye liv med paryk, når du tager ansvar og lederskab over dit hårtab.

Hvis du stå overfor, at skulle i Kemobehandling, kan vi hjælpe dig med en helt ny form for paryk. Den er håndlavet og kan sidde fast på hovedet med hudvenlig dobbeltklæbende tape (Jesband). Den er lavet i dét der hedder Japanese high fiber, som er en mat silketråd. Det er dét produkt der allermest ligner ægte hår.

Vi hjælper dig hele vejen.

At miste håret er som at miste sin bedste ven eller veninde. Det er helt naturligt, forbundet med en kæmpe sorg og et knæk i ens selvopfattelse og selvbillede. Hos Haarkonsulenten kan vi hjælpe dig til at komme igennem denne sorgproces, så du kommer til at elske dit eget spejlbillede igen.

Ring eller book online allerede i dag

Vi vil ved første konsultation have en samtale med dig for, at finde ud af hvor langt du er i processen.

  1. Har du lige fundet en plet i håret?

2. Oplever du at fælde mere end normalt?

3. Har dit hår ændret struktur og glans?

4. Taber du håret i store klumper?

Vi anbefaler dig at have din mest betroede pårørende med til samtalen, da der vil være mange oplysninger og det er svært at huske når man er mest nøgen og sårbar.

Derefter laver vi en plan for dit forløb.